De Thermo Handschoenen zijn verkrijgbaar in 4 varianten:

1. Standaard
2. Touch Screen
3. Ski Handschoen
4. Werk Handschoen 

coldhands01.jpg

 

 

 

 

 

 

  • Nooit meer koude handen!
  • 3 Temperatuurstanden, in te schakelen door een knop op iedere handschoen
  • Geen storende kabels
  • Lichte (slechts 59 gram) en kleine accu
  • Accu is uitwisselbaar, extra paar accu`s los verkrijgbaar
  • 500 maal oplaadbaar
  • Inclusief oplader en opbergtas
  • 2 jaar volledige garantie

Ja! Doe mij maar een paar Thermo Handschoenen >>>

Doe uw handen een plezier deze winter!

Zelfs op de koudste winterdagen kunt u uw handen heerlijk aangenaam verwarmen met onze Thermo Handschoenen: `s werelds eerste draadloze, oplaadbare warmtehandschoenen.

Thermo Handschoenen bieden uw handen een aangename warmte en daardoor een optimaal comfort rondom de wintertijd.

Gebruik de Standaard Thermo Handschoenen als zelfstandige handschoen of trek uw huidige handschoenen er nog eens overheen. Het maakt niet uit of het een wollen handschoen, een ski-handschoen, een fietshandschoenen, een leren handschoenen of een werkhandschoenen is, ze passen allemaal over de Standaard Thermo Handschoenen. De Standaard Thermo Handschoenen zijn gemaakt van een extreem dun materiaal en daar bovenop ook nog eens elastisch. Daardoor passen ze optimaal aan uw hand en bieden een ideaal draagcomfort.

thermogloves02.jpg

De Thermo Handschoenen hebben 3 verschillende temperatuurstanden: 34 graden Celcius, 39 graden Celcius en 44 graden Celcius. Daarmee kunt u uw ideale temperatuur kiezen, afhankelijk of u snel of minder snel koude handen heeft. Is het u te warm? Geen probleem, met één druk op de knop schakelt u de verwarming in de handschoenen uit, zonder dat u ze hoeft uit te trekken. De uit en aan drukknop bevindt zich op de buitenkant van de handschoen en dient ook om de verschillende temperaturen te kiezen.

Thermo Handschoenen zijn voorzien van technisch hoogwaardige carbondraden en door deze draden wordt de warmte getransporteerd. De draden zijn niet alleen extreem dun en flexibel, maar ook zo verdeeld dat de warmte zich gelijkmatig over uw hand verspreidt.

De warmte is voelbaar tussen de 2 en 5 uur, afhankelijk van de temperatuurwaarde die u kiest. Maar dat betekent niet dat u daarna kou moet lijden. U kunt de accu namelijk heel eenvoudig verwisselen en u hoeft uw handschoen daarvoor niet eens uit te trekken. De extra accu`s zijn apart verkrijgbaar en extreem licht met een gewicht van slechts 59 gram per accu. Door de geringe afmetingen en lichte gewicht is het geen enkel probleem om eventueel een tweede set accu`s mee te nemen, waar u ook gaat.

Koop uw Thermo Handschoenen hier en krijg nooit meer koude handen klik hier  >>>>

Voor hulp bij bepaling van de juiste maatvoering klik hier >>>>>.

 

 

 

 

© 2010 - 2021 thermosoles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel