Verzenden

Voor het verzenden van onze pakketten maken wij gebruik van de diensten van Post NL. De tarieven voor verzending worden bij uw order zichtbaar en zijn conform de actuele tarieven van PostNL. Wij berekenen geen extra kosten voor handling en verpakking. Is uw orderbedrag hoger dan € 200 dan betaalt u geen verzendkosten. Onze vaste verzenddagen zijn donderdag en maandag, mits de bestelde artikelen in voorraad zijn. Zijn artikelen niet in voorraad dan ontvangt u daar een bericht van met een te verwachten levertijd. Heeft u vragen of verzoeken inzake uw verzending, plaatst u dit dan in het opmerking veld bij uw bestelling.

Postnl.jpg

 

Retouren

Indien wij een gerepareerd artikel naar u moeten terugsturen zijn de verzendkosten voor rekening van ThermoStore.nl. De verzendkosten voor het versturen van artikelen ter reparatie naar ons zijn ten laste van de klant. Wij proberen in overleg wel altijd een oplossing te vinden waardoor we uw verzendkosten zo laag mogelijk proberen te houden.

Het is altijd mogelijk om artikelen terug te sturen en uw aankoopbedrag retour te krijgen. Verzendkosten van en naar uw adres worden in dat geval wel niet teruggestort. U kunt uw aankoopbedrag terug ontvangen indien wij de artikelen in een onbeschadigde verpakking en compleet met accessoires en documentatie ontvangen. Neem in geval van twijfel of indien u artikelen wil terugsturen eerst even contact met ons op via go@cyclefashioncauberg.com

 

© 2010 - 2021 thermosoles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel