De Thermo Zolen zijn verkrijgbaar in 2 varianten:

  1. Standaard
  2. 3D Funk (ergonomische en met afstandsbediening)

sneeuwvoeten.jpg

 

 

 

 

 

  • Nooit meer koude voeten!
  • Past in iedere schoen
  • Extreem platte inlegzool
  • Volledig draadloos
  • In de zool geïntegreerde hoogwaardige accuIngebouwde temperatuursensor voor optimaal temperatuurklimaat
  • 500 maal oplaadbaar
  • Oplaadbaar in 2 uur
  • 2 jaar volledige garantie

Ja! Doe mij maar een paar Thermo Zolen  >>>

U heeft al winterbanden voor uw auto? Waarom dan niet ook voor uw voeten? Doe uw voeten en dus uzelf een plezier met Thermo Zolen: `s werelds eerste draadloze en oplaadbare verwarmde inlegzolen! In Nederland verkrijgbaar en eindelijk een werkende uitvinding om uw voeten warm te houden!

Thermo Zolen zijn oplaadbare warmtezolen die uw voeten een aangename warmte en daarmee ook een optimaal comfort in het vroege voorjaar, de winter en de herfst bezorgen. Maar Thermo Zolen biedt meer dan alleen maar warmte. Thermo Zolen zijn uitgerust met een Thermostaatsensor die continue uw voettemperatuur meet en daardoor de temperatuur volledig automatisch aanpast. Daardoor verwarmen de Thermo Zolen uw voeten alleen maar als dat ook nodig is. Dat is zeer belangrijk voor een juiste doorbloeding van uw voeten. Bij een temperatuur onder de 31ºC wordt de zoolverwarming automatisch geactiveerd en bij een temperatuur boven de 41ºC schakelt de verwarming uit.

Gooi die dikke sokken weg. Deze warmte is aangenamer dan een glas hete Glühwein omdat het warmteopslagsysteem afhankelijk van de omstandigheden de warmte 3 tot 5 uur lang vast vasthoudt. Marcheer door de winter en geniet bovendien van voordelen als schokabsorptie, ergonomische vormgeving en een volledig draadloos product. Geen geklungel met kabels of externe batterijcompartimenten. Alleen een inlegzool, aanschakelen en klaar. 

Het verschil tussen de Thermo Zolen Standaard en de Thermo Zolen 3D Funk is, dat de Standaard een vlakke zool is en daardoor voor iedere schoen geschikt is. De 3D Funk zolen daarentegen zijn anatomisch gevormd voor een betere grip. Dit product is bovendien voorzien van een draadloze afstandsbediening om de zolen in en uit te schakelen. Hierdoor kan de batterijcapaciteit tijdens de activiteit gespaard worden (bijvoorbeeld tijdens een sportpauze in de skilift of restaurant) en zo de individuele werking van de zool gedurende een dagactiviteit verlengen. De Thermo Zolen 3D Funk kan op een maximumtemperatuur van 38ºC of 44ºC ingesteld worden en is dus uitermate geschikt voor mensen die bijzonder koude voeten hebben!

Koop uw THERMO SOLES hier en krijg nooit meer koude voeten klik hier  >>>>

NB: De bekende Olympische medaillewinnaar Georg Hackl (3 x goud, 2 x zilver in rodelen met één zitplaats) gebruikt dagelijks onze Thermo Zolen tijdens zijn training en is er super blij mee!

© 2010 - 2021 thermosoles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel